پیام رسان ایتا تقریبا از حدود ماه بهمن سال قبل شروع به کار کرده است . من فقط یک بار عضو ایتا شدم و بعد برنامه آن را حذف کردم و احتمالا هیچ وقت از آن استفاده نمیکنم . چند دلیل برای این مسئله می نویسم
اول : ایتا سنی ندارد. چند پیام رسان دیگر مثل سروش،گپ، آی گپ و بله و بیسفون هر کدام بیش از دو سال در حال فعالیت هستند و با هویت مشخص ، وب سایت مشخص ، برنامه مشخص و . یک بستر رو ساختند . اما ایتا یک بچه چند ماهه است که ممکنه زردی بگیره و بمیره .
دوم : پیام رسان ایتا دولتی است . حوصله پیدا کردن خبرها و لینک های خبرگزاری ها رو ندارم .اما در همون بازه زمانی بهمن و اسفند جستجو کنید متن سخنرانی های وزیران دولت که خبر از انتشار پیام رسانی به فلان ویژگی ها و . سخنان مدیر این پیام رسان و نشون میده پیام رسان ایتا به طرز عجیب و علمی تخیلی به دولت و وزارت ارشاد وابسته است .
نصیحت من به شما اینه که هر برنامه یا شرکتی که ذره ای احساس کردید به مربوطه رو دور بندازید . نه به خاطر مسائل ی . بلکه بخاطر بودجه . هر لحظه ممکنه کل ایتا از بین بره چون هر لحظه مدیر یا وزیری جدید با بخشنامه ای میتونه ایتا رو نابود کنه .
سوم : ایتا کپی است .
چند شب قبل یکی در مسجد کنار دوستان نشسته بودیم . مشغول صحبت بودیم که یکی دیگر از بچه ها سر رسید و بحث چرخید به سمت پیام رسان های ایرانی و . خیلی با کلاس موبایلش رو آورد و گفت که تماشا کنید چقدر ایتا خوبه چقدر عین تلگرامه و.
.
خب به این طور آدما چی باید گفت ؟ یعنی کپی کاری در ذهن اینا یک معیار خوبه ؟ واقعا ؟ چطور ممکنه ؟ شرکت ایتا کل کدهای برنامه نویسی تلگرام رو کامل کپی میکنه و رنگ نارنجی میپاشه روی اون . خب این بدرد سرویس بهداشتی میخوره :)
ما از دوران کودکی یاد گرفیم که کپی بودن خوب نیست بلکه نوآوری خوبه . شما برنامه سروش ، گپ و آی گپ و بیسفون و خصوصا بله رو تماشا کنید ؛ رابط کاربری خیلی شیک و همراه نوآوری و اینکه این برنامه ها از صفر تا صد توسط برنامه نویس های این شرکت ها ساخته شده و خیلی شکیل میتونه بزرگ تر بشه و توسعه پیدا کنه . اما ایتا متاسفانه وابسته به تلگرامه .
چهارم : ما مخالف رانت و انحصار هستیم .
اگر قرار باشه یک برنامه دولتی باشه و توسط دولت تبلیغ بشه با وحود اینکه سنی نداره و کلی باگ و مشکل ونقص داره و هزاران ایراد و کلی بودجه دولتی و کاملا دقت کنید کاملا بدون برنامه و پلن درآمد زایی ، این پیام رسان بدرد نمیخوره .
پنجم : این برنامه باگ های زیادی داره . همین امروز از نسخه وب ایتا چک کردم از هرکانالی که فیلم گرفتم ، فیلم مشکل داشت . یعنی ایتا خودکار فیلم هاتون رو خراب میکنه . این برنامه کلی اشکال دیگه هم داره . نظرات مردم پایین برنامه تو کافه بازار رو بخونین و.
بهرحال تا یه جایی امکان هست با اضافه کردن سخت افزار و . بتونید یه پیام رسان رو سرپا نگه دارید از یه مرحله به بعد خراب میشه همه چی .
ششم : این پیام رسان نسخه برای موبایل های شرکت اپل نداره . یعنی سیستم عامل iOS پیام رسان ایتا نداره و. احتمالا هم نمیتونن برای این سیستم عامل ایتا رو منتشر کنن . چون اگر میتونستن تا قبل از این باگ ها و مشکلات اندروید رو حل میکردن یا اینکه تا این 4-5 ماه یه قابلیت جدید ارائه میدادن . اما شما شاهدید که بیسفون پلاس و سروش و گپ و آی گپ و بله ، هر ماه قابلیت های جدید دارن و بروزرسانی و.
هفتم : مدیران این برنامه حرفه ای نیستن .
ممکنه به طرز عجیبی تصمیمات عجیب بگیرن و یا کانالی رو حذف کنن و. متاسفانه دایره واژگان ندارم و زبان ناقصم قادر به توضیح بیشتر این موضوع نیست
هشتم : خدشه به اعتماد عمومی : وقتی این برنامه زیاد تبلیغ بشه و کیفیت نداشته باشه مردم میگن نگاه کن همشون همینن البته با لهجه های مختلفی اینو میگن :)
نهم : چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟ فرض بر اینکه سی میلیون نفر رفتن تو ایتا . شما نرید اونجا . شما عاقل باشید .
حالا هر پیام رسان یا نرم افزاری با این ویژگی ها و.
و من همچنان در تعجب هستم که چرا برخی خبرنگاران و افراد دیگه کانالشون رو فقط به ایتا منتقل کردند و.
درباره این سایت